This website shuts down on the 31st of August 2017, after which it will no longer be available.
Login or register

BN'ers ontbloten borsten in Linda

Print this page

19-03-2008 - 19-03-2008
BN'ers ontbloten borsten in Linda

 

Zangeres Patricia Paay, realityster Kelly en actrice Loes Luca laten hun borsten zien in de Linda. Ook Actrice Maja van den Broecke ontbloot haar voluptueuze voorgevel. Linda de Mol zelf laat nog iets aan de verbeelding over. De presentatrice en bladenmaakster houdt op de coverfoto haar handen preuts voor haar borsten.

Toch is de 43-jarige blondine tevreden met haar borstpartij. "Ze zitten zeker een centimeter of vier lager dan toen ik twintig was, maar ze zijn rond en pront", zo schrijft ze in het voorwoord van het themanummer over borsten. "En die vier centimeter lager kon ik op de cover compenseren door ze met mijn handen stiekem een tikkie naar boven te duwen."

De 59-jarige Paay was ooit buitengewoon ontevreden over haar borsten. Na de geboorte van haar dochter Christina liet ze haar borsten vergroten. "Na de operatie schrok ze zich dood. Zó groot was ook weer niet de bedoeling". Zes jaar later ging de diva opnieuw onder het mes en liet ze zich een paar borsten aanmeten die beter bij haar figuur passen.

Ook Tatjana, die in het blad haar beroemde borsten verbergt onder een kimono, heeft met haar voorgevel te stellen gehad. "Die grote jongens zitten maar in de weg met sporten, doen haar dikker lijken en ze baalt dat ze geen bloesje aan kan zonder veiligheidsspeld", zo is te lezen in het begeleidende artikel.


Binnenkort dus in de Linda.

This timeline
FOK!Nieuws Jaaroverzicht 2008
FOK
Rating:
Views: 9336
Search timeline

Advanced search...

 

© TimeRime bv 2015
Developed by:
internet agency hoppinger